10 million fireflies

Igår var tanken att åka och kolla på Final Destination 3D. men bion vi åkte till hade inte 3d, sämst. Istället drog jag och Brent till Hurd, vi var ungefär 10 st från laget där...Vi spelade biljard, pil, pingpong, poker och badade i jacuzzin.

Idag kommer nog Sammy och Benson hit för chill med dill....

Nu sitter vi och kollar 2009 little league baseball. grabbarna är typ 12-15 år och är hur bra som helst... Tummen upp

Fredagsmys med Hawks

Såhär ligger det till, varje fredag(förutom när vi har match) hittar alla i laget på någonting, förra fredagen var det bio, idag var det bowling. Lyckades få till 4 strike på rad efter 5 dåliga första kast, dock räckte det inte långt. Efter det drog vi 10 st till Buffalo wild wings och käkade.

Imorgon har grabbarna 7miles run på morgonen, själv lär jag väll lira minst 10 matcher NHL mot Sam medans vi väntar på att grabbarna springer klart. På måndag har jag fått tid hos läkarn för att checka höften...

Ska lägga in några bilder snart också, på huset och sånt.

 

BYE


retard simon

jag visade verkligen upp min smarthet idag. Vi fick göra massvis med tester, dom fråga månad, tid, dag och allt sådant, gick väll bra fram tills dagen... Klockrent onsdag sa jag. det var det ju inte.Tisdag är det fortfarande. Sen fick vi lyssna på massa nummer och säga dom och baklänges, kan inte haft många rätt.
På balanstestet var det jag och min roomate Duwe som hade helt klart sämst, jag hade 25 och han 29. Vilket är riktigt dåligt...

Jag har dock inte dålig balans, eller är osmart. Det visade jag på datortestet vi fick göra. Fick ungefär 50% rätt, vilket är...inte så bra.

Slovaken Demo lyckades dock få sämre än mig, då han inte fatta vinken med någonting. Vi kanske vinner många matcher i år men vi är nog det korkaste laget jag spelat med. haha

hjärnskade test

om några timmar ska alla grabbar in och kolla om man har en normal hjärna. Ingen tror att jag kommer klara testet men det får man leva med.

Här är iaf facit på vad man ska kunna ifall ni är med om detta själva. Månaderna baklänges, och på engelska....
December
November
Oktober
September
Augusti
Juli
Juni
Maj
April
Mars
Februari
Januari

Inte så svårt va? Själv ska jag gå in och säga, no habla ingles. Suecia?

Igår då? Jo vi hade våran rookieinvigning, betala för 200 blazin chiken wings och all vets mat. vi är dock 18 rookies så det blev inte så mycket.
Själva blazin chicken wingsen då? Utan vatten eller torka av sig på 10 minuter efter att alla hade ätit upp och inget av det under "måltiden", ett rent helvete. Min mun, läppar, näsa, hela ansiktet där jag hade fått sås över eftersom jag är en glupsk ätare. Var i lågor i ca 2 timmar.




svenska lantchips

kom precis hem efter att fixat nya telen, behövde dock inte betala, skyllde på att hunden hade tuggat lite på den...

När vi kom tillbaka hade familjen varit på IKEA och köpt lite svenska saker....



MMM gott?

rejäl sovmorgon

har nyss vaknat, klockan är lite över 2, tror jag sov över 13 timmar inatt, verkligen skönt...
Idag ska jag åka och köpa en ny telefon sen får vi se vad dagen tar vägen...

Igår var ju tanken att rookieinvigningen skulle vara, men med 2 timmars väntetid på Buffalo wild wings drog vi och käkade oändligt mkt pasta för 50 kr. Ät hur mkt du vill, nu är jag påväg uppåt i vikt

rookie invigning i icehawks

Dags för dom 10 starkaste buffalo wild wings utan vatten på 10 minuter. Kommer nog brinna ganska mycket i munnen!

rookie invigning i icehawks

Dags för dom 10 starkaste buffalo wild wings utan vatten på 10 minuter. Kommer nog brinna ganska mycket i munnen!

skit telefon

Japp, runt 4 dar har gått och min nya telefon är redan trasig...
Efter golfturneringen laget hade, så plockade Brent upp mig vid ishallen, alla Rookies utan jag, Urban Demo(slovaken) och Chad Mundy fick åka hem efter 1 timme, vi 3 som fick va kvar, förlorade i sten sax påse....


Ifallafall, när jag satte mig i bilen så tappade jag telefonen och 5 min senare när jag märkte det och åkte tillbaka var det redan någon som kört över den....

Vafan säger jag bara... Är det inte meningen att en 20 dollars telefon ska hålla minst 1 överkörning?

Eller vad tycker ni?
fanfanfanfanfanfanfanfanfanfan!

time to take a nap

Ska skriva detta inlägg sen ska jag sova i några timmar.
Igår så hade vi den jobbigaste dagen hittils i hells week, var nära på att spy under båda fyspassen, det var riktigt illa. Efter morgonpasset så kom Nick Tomako och Sam Benson(fyller år 910303 han med) över till vårt hus och vi lirade lite nhl 09, jag spelade dock bara en match då jag är riktigt kass, förlorade den mot Nick med 6-0. Men är ganska nöjd, hade 1 punch knockout i en fight.

Idag hade vi fys på morgonen, den började 06.45 idag och vi körde till kvart över 8. Ett ganska kort fyspass om man jämför med dom andra. Men lika jobbigt, 100 miles run och massa benböj och lårgång. Sen direkt efter var det ispass, gick bra även fast man knappt orkade stå upp. Benen skakade hela isträningen, men men.

Nu ska jag väll sova en stund, sen chilla lite innan fysträningen ikväll.

”You can be my wing man anytime” - Citat från Top Gun

imorgon skriver jag!

Imorgon på dagen skriver jag ett riktigt inlägg, vill bara inte att ni ska tro att slutat blogga.... Nu är klockan 11, då är det läggdags. Imorgon börjar fysen 6.45 på morgonen och håller på till halv 9. sen går vi på is 9.15... Lovar att skriva när jag kommer hem.

Kan lägga in en låt som passar bra in på mig... What hurts the most??? Jo det är nog mina ben och vader.


Slitna Killar

Första dagen avklarad på hells week. Ingen i laget kan nog gå normalt idag, om jag säger såhär. 2 st 2timmarsfyspass ben/snabbhet/mage/överkropp ja allt man kan få in på 4 timmar. Känner mig ganska sliten, och det gör nog hela laget. Men vi har kul och alla har kommit in riktigt bra.

Annars idag köpte jag min nya mobiltelefon, var sugen på en riktigt fin med tangentbord och grejer, själva telefonen låg på 87 dollar men om man skulle +a på alla grejer översteg den 170 dollar. way to expensive for me.. Köpte istället en gammal sliten samsung för 20 dollar och totalt runt 60 dollar. Funkar bra att smsa med. Har nog skickat iväg ett meningslöst sms till alla i laget där jag skrev:

Hi, i got unlimited texting so you now, this text has no reason!


Aja, nu blire väll en match i NHL 09 med Brent och sen läggdags.


PS. Den speciella personen jag menade med sången Best i ever had är ingen annan än... Hmm finns många speciella, behöver några mer dagar att tänka ut en person. Keep in touch and ur maybe my favorite

glömde fighten!

Glömde skriva om fighten som skedde på dagens match... We have a Slovakian kid, 195 lång ser ut som en riktig UFC-fighter..Demi Urban är hans namn förövrigt...grabben skröt om vilken fighter han var, igår utmanade han alla idag fick han som han ville...Mot Walters, en av grabbarna från förra året. Tog Demi 10 sekunder att flyga i backen med bryten näsa och sprucken läpp, 1 punch knockout. Läppen sprack när han flög med ansiktet i isen.... Efter fighten sa han "i dunt know what happend", "i dunt remember a thing"...Snacka om sliten kille

Chillacolada dag.

Sista dagen på trainingcampen och laget är klart inför säsongen, började med 5km löpning och sedan var det match, för vissa alltså. Jag, Sam och Bromberg fick chilla på läktaren eftersom vi redan skrivit på. Matchen vanns av mitt förra lag med 8-5.

Efter matchen hade vi teamtalk och allt sådant och sen drog hela laget till en från the ice nest, (ice hawks trognaste fanns, en grupp på 50 pers som följer med på borta matcher, oftast fulla och ja, riktiga fans helt enkelt), på bbq kväll där fans, houseparents och familjer var, trevlig kväll, blev åtminstone mätt....

Nu ska jag och Brent lira lite NHL 09 och ladda inför HELL WEEK, börjar imorgon bitti klockan 7-9 med löpning/fys och sedan på kvällen 7-9 med löpning/fys hela veckan lång.

Ojdå Elin, nu måste du träna hårt om du ska orka med mitt tempo;)

Ännu en jobbig dag

Klockan är 11, kom hem för inte så länge sen... Ännu en riktigt tung dag med ispass, beeptest(där jag fick bäst, ännu stoltare kille än igår), fyspass, match och sen löpning.
Jag håller på att slockna helt och hållet, är det ingen annan som känner det?

Matchen förlorade vi med 8-5, 1 insläppt idag igen och är nöjd med matchen, har väll mina vänner stolparna att tacka idag, dom hade 2 eller 3 stoltskott. Men tur ska man ha.

Imorgon är det sista dagen på trainingcampen. Samling 9.30, liten småskön sovmorgon. löpning, sista matchen och någon bbq middag.

Nu ska jag däremot sova, godnatt folket!

dötrött

klockan är halv 11 och jag kommer slockna vilken minut som helst...
Dagen började klockan 10 och jag kom hem för en 30 minuter sedan.

Dagen har bestått av Cooper, bänkpress 70kg max antal gånger (lyckades göra 2, stolt kille). situps, pushups på en minut, Benböj på balansbräda på en minut, snabbhet 15 meter eller något sådant.
Är ganska nöjd med testerna, låg i top på springningen och i mitten på resten.
Dagens match då? Mitt lag vann med 7-5, släppte in 1 mål.

Aja ska slagga fett nu, uppstigning imorgon 06.30.
Imorgon har vi träning, beeptest och sedan match. Sen ska tydligen dom som är rookies(jag) betala middagen för The returners.

Godnatt på er, kanske ska säga godmorgon och för er väntar en härlig dag, medans jag själv kommer ligga i en grop helt utmattad.

Training camp på g

Ska gå och äta frukost snart och göra mig redo för första dagen som en Ice Hawks, men tänkte slänga in ett snabbt inlägg.
Någon från laget kommer och hämtar mig om ca en och en halv timme och sen börjar en lång dag, imorgon är också en lång dag och söndag är en ännu längre dag.

Vet inte riktigt vad jag ska skriva, va och skapa ett bankkonto igår, beställde 3 böcker från internet, det var en chill och vanlig dag hos mig helt enkelt.

Lägger in en låt som Låtens titel avslöjar vad detta handlar om. Best I ever had, du vet vem du är!
Ni andra som är nyfikna kommer få svaret på måndag då jag har tid och mod att avslöja vem det är.


Framme!

Vet inte vad jag ska säga riktigt. 13 timmar tog resan till Minnesota och sen 1 och en halv timme extra i bil till Rochester. Coach Fatis och hans 5-7? åriga son hämtade upp mig på flygplatsen.

Har flyttat in hos Roxanne och Robert?Roger? nått på RO iallafall. Familjen jag egentligen skulle tillbringa mina 8 månader hos. (Dom har haft alla europeér hittils)
Men här ska jag bo i 2 veckor nu sen flyttar jag in till min riktiga familj, helt seriös skulle jag kunna tillbringa mina 8 månader här, jag och min rumspolare som kommer imorgon skulle fått hela nedervåningen för oss själva och det är mycket, mycket mat. Hoppas det är ett lika härligt hus vi flyttar in i om 2 veckor.

Kan väll bara säga att jag verkligen ser fram emot det här. Kommer bli grymt.

Nu är klockan snart 10, och jag är helt slut (och det kanske ni märker på hur dåligt jag skriver). blir hopp i sängen tidigt ikväll.


Imorgon far jag!

Imorgon klockan kvart över 12 går flyget.
Minnesota nästa.

Försöker hålla daglig uppdatering.

Simon

Imorgon far jag!

Imorgon klockan kvart över 12 går flyget.
Minnesota nästa.

Försöker hålla daglig uppdatering.

Simon

RSS 2.0