Happy Thanksgiving!

Idag är det thanksgiving, vilket betyder mat, mycket mycket mycket mat...Hade träning imorse, tror seriöst att vi är det enda laget i hela USA som har träning på thanksgiving. Allt är stängd idag vilket betyder att man är hemma hela dagen och äter.

Imorgon är det hemma match mot Hudson Crusaders, som vi slagit 3 av 3 tidigare. Sen drar vi iväg på roadtrip lördag och söndag och spelar mot Owls och Lumberjacks.

Ha en bra thanksgiving hemma i Sverige. Eller inte..... Här ska det tjockas mycket kalkon.

rykten om gaddning kalle? klart


Hänt lite saker.....

Har precis kommit hem från Hudson, sitter och chillar med Lloyd, Roberg, Hurd, Groth och Sam.... Vinst med 5-0 och inkasserade min första nolla med 20 saves... I fredags slog vi Flying Aces med 12-5...

I lördags drog jag, Lloyd, Weber och Sam till Minnesota Golden Gophers football game mot South Dakota State Univeristy.... Det var en upplevelse, första amerikanska football matchen jag sett i mitt liv... Dock var det College football, hade hoppats på NFL... Men det var riktigt bra football ändå, det var utsålt, mellan 45k-50 000 fans och jag var en av dom.

Förra veckan hade vi 2 matcher mot serieledarna lumberjacks, var en tuff helg. Torsk med 2-1 första matchen, ledning med 3 min kvar men tappade, blev första star av the game med 30 saves, så det va kul.... Lördagens match torskades med 3-2 på sudden, 3-2 målet gjordes med 7 sek kvar av over timen....

Imorgon är vi lediga så jag ska plugga och ha mig.




Ice hawks- Mildcats 12-1




Detta händer på våra matcher!

RSS 2.0