skrivkramp? eh ja

Min mate, Petter Söderström frågade om ja hade skrivkramp. Jag hra haft en rejäl skrivkramp. Förra helgen vann vi båda matcherna, först mot Crusaders med 5-1 och sedan tog vi en viktig seger mot Lakers med 4-3, som tidigare vunnit mot oss med 9-2 och 5-2.

Jag och Lloyd, min nya roomie, har väll för det mest chillat, kollat tv och jag har pluggat.

Idag har vi match mot Wildcats, på halloween. Tidigare möten, 15 och 16-0, så halloween kommer väll bara betyda en sak? en annan storseger? det tror jag...





NHL match

Min broe Tyler Roberg får nhl biljetter varje månad till minnesota matcherna, vem i laget bjöd han om inte mig:D

Minnesota Wild- Colorado Avalanche ikväll 7pm

Ny roomate

I veckan har det hänt en del, min roomate Brent har valt att flytta hem till michigan pga olika anledningar, tråkigt det. Men eftersom jag behöver en ride till träningen varje dag så kommer Lloyd flytta in. Jag har också vart och ansökt om ett körkort här, Så nån gång framöver ska jag börja övningsköra.

Igår hade vi match mot Hudson Crusaders, dom låg näst sist innan matchen men dom har mött alla topplagen och spelat jämnt så många trodde de skulle bli en jämn match. Slutresultat, 10-2 till oss. Idag har vi ledigt, får se vad jag gör.

Imorgon möter vi Northern Lights igen på bortaplan.

12 oktober och snön öser ner

tidig vinter, på med vinterjackan och ut och göra snöänglar.....

Lyckad helg

I helgen spelade vi nya matcher. Först hemma mot wildcats, vinst med 16-0 och Becker spelade bra inför 1600 galna ice hawks fans som skrek SIEVE till målvakten var och varannan minut...

Igår hade vi Northern Lights borta, dom hade spelat bra dagen innan mot serieledarna Spooner Mustangs och dålig uppvärmning utan focus från laget kändes det som att bli en svår match.... Visst blev det de. Men när vi spelade som vi skulle hade dom ingen chans. Vinst med 5-2, och ännu en seger för min och lagets del.

 

Från tidningen:

Simon Eriksson earned the win in net for the Ice Hawks. He recorded 29 saves.

"Our goaltending was definitely good this weekend," Fatis said. "Simon was lights out. We don't win without him. He controlled rebounds and never stumbled. This is the way we hoped these guys would play when we brought them here."



Idag blire plugga och chilla, får se om jag hittar på något på min enda lediga dag på hur länge som helst..

jag pluggar

det är anledningen till att jag inte updaterat, i fredags hade vi match mot minnesota flying aces, vinst med 5-1 och ännu en seger i bagaget för min och lagets del...sen var jag på besök en dag i Iowa med Sam, sen har jag pluggat, hängt med Lloyd vid ett stort Mall 5 minuter från vårt hus, som jag inte visste fanns, och tränat, tränat och fortsatt tränat....

RSS 2.0