På bussen

Sitter på bussen nu, en timme kvar tills vi anländer till Timråland. wihu.
På bussen hittade jag Emma Karlsson som smög runt på nedervåningen. Nu lyssnar vi på någon svensk skit hårdrock



åååååååååååååååååå

Kan man bli mer less än vad jag är. Sitter i Paris och har inte en enda jävla anledning att sitta här. Skulle vart hemma i Sverige för 5 timmar sen! Men icke, ska sitta i Paris i 7 timmar nu.


In Gloucester

Har precis vaknat upp och ätit frukost hos Jeremy i Gloucester, Checkade ut från hotellet igår efter vår sista match, som vi vann med 5-0 tror jag.  

Igår kväll skulle vi ut och ha kul, men det var inte mycket som pågick så vi åkte mest omkring och gjorde ingenting. Och idag skulle det bli fint väder. Det regnar och har sig, visst är klockan bara 11.

Imorgon åker jag hem till Sverige, kommer bli kul att komma hem en stund



Emma är nu 18 år

Gratis på 18 års dagen Emma. Du är en av dom som betyder nått för mig.


Mitt intressantaste inlägg

Ska göra detta inlägg till det intressantaste inlägget någonsin.
Ska väll börja med att skriva att vi vann dagens match mot Californias coola katter med 8-2, en match där dom 25 min man spelade var 2 dagar, fick kanske 5 skott på mig, men nollan är nollan....

En kväll som denna skulle jag spenderat i Hotellets bubbelpool, tyvärr dök jag och Fredde upp 9.58 och dom stängde 10, resten av laget hade hunnit suttit där i 5-10 min. Vidare till datorrummet och 5 min är avklarade där när samma gubbe kommer och säger att tshirt och skor är ett måste i rummet. Tyvärr var kläderna endast badbyxor. Så upp på rummet för att chilla här en stund.

Imorgon klockan 7 har vi sista matchen i turneringen, vi kommer med stor sannorlikhet inte fixa playoff plats eftersom vi torska första matchen. Så det blir väll shoppa eller något dylikt.

Eller kanske dricka några Blue Moon, tyvärr är jag inte 21 så det blir inge av.

Blue Moon är en öl farsan har testat på här borta. En öl som har konstig smak, men pressar man saften ur en apelsin ner i ölen har den tydligen blivit den godaste ölen som finns. Tänk vad mycket en apelsin kan göra. Testa gärna det där hemma grabbar.


hej

Jag gör ingenting på dagarna förutom spelar hockey och därför skriver jag inga intressanta inlägg.

Idag hade vi vår första match i turneringen. Vi mötte Elite White, som har hela laget fullt med NY Bobcats spelare från AJHL. Förlust med 3-4, det som kändes extra surt var att dom sköt in segerpucken med 40 sek kvar. Nu måste vi vinna våra 2 sista och dom förlora en om vi ska ha chans att gå till playoffs.

Aja, jag kan väll lägga in en historia här.

Kalle Karlsson besökte en spågumma efter en väl genomfestad natt. Han slog sig ned och utbrast: "Jag vill inte veta ett dugg om framtiden, jag vill bara få reda på vad jag gjorde igår."

Turnering!

Igår hade vi som sagt träning och träningsmatch, vilken som var direkt efter träningen. Vi mötte Niemeläs lag Walpole Express JR A, och vann med 5-3, Niemelä lyckades göra mål men dock inte på mig. På kvällen sen satt ja på hotellrummet med Jeremy och Fredde och bara chilla.

Idag har vi vår första riktiga match i turneringen. Ska bli kul.

Idag gör jag?

*Träning med Team Canada West.

*Träningsmatch mot något lag

*2 College visit

Inte mycket mer än så.

Vad gör jag?

Jag sitter på hotellet och gör ingenting, är skittrött vilket jag vart alla dagar, orkar inte göra någonting nu, vill äta mat men jag känner att jag inte orkar tugga, klockan är halv 7 i Sverige och bara tråkigt folk inne, det gör saken bättre.

Kan väll roa er med att jag.... har tråkigt


I tidningen

http://postbulletin.typepad.com/faceoff/2009/07/ice-hawks-weekend-camp-wrap.html


Erickson is a goalie from Sweden. He played last year out in Boston for a little bit, but he seems very excited to be playing for the Ice Hawks. He was by far the most steady goalie in camp this weekend (that includes you Bjerk!), and he definitely earned a roster spot. Now, we'll see if any other goalies from camp get a spot, because Trey Flesh played well, too, but the Ice Hawks need to hear back from Jordan Yaggy and Sam Hingtgen before they offer any other spots. I like Erickson, and I think even if the Ice Hawks lose Yaggy and Hingtgen, they would be in great shape with the kids who were in camp this weekend.



Nu ska jag åka till boston, hörs hej

Im a Ice hawk!

Behöver väll inte säga mer.. Har en vecka på mig att skriva på kontraktet.
Kolla in pappas hemsida om ni vill ha lite info och bilder från tryouten...

Men idag bjöd matcherna på 4 slagsmål, 3 av dom var under mina matcher, 2 på första och en i allstar matchen.

Dag 2

Ska snart åka till ishallen och sista dagen av tryouten. Har en match nu på morgonen sen är det massa samtal och intervjuer man ska göra. Sist är en Allstar match, där vad jag har hört, dom bästa under lägret spelar mot gamla Ice Hawks och spelarna som ska försöka stanna eller redan är klara. Får se om det blir av, annars är det tidig hemgång.

Är hemma runt 1-2 inatt svensk tid tror jag, kanske tidigare

Första dagen avklarad

Kom nyss till hotellet, jävligt trött e jag efter 2 matcher(2x30 rullande tid sen målvakts byte) och en målvaktsträning. Ska väll ut på staden nu och käka lite.

Dagen då, gick bra, bättre än jag trott, 1 mål på 2 matcher, där vi vann första med 5-1 och förlorade på straffar andra efter 4-4. Bra spelare och högt tempo, bra tacklingar. märks att detta lag är ett av dom bättre lagen i hela Jr A tier 3 i USA.

Skillnaden mellan mig och alla andra då? Jag har inte varit på is på 4 månader och dom har vart på is varje dag.
Men nu har jag bevisat att man inte behöver vara på isen på 4 månader för att....vara snyggast i stan.

Nu kör vi!

Hockey hela dagen. 10.30 till 21.30 amerikans tid.
Hörs imorgon kanske

Fall at your feet


I'm really close tonight
And I feel like I'm moving inside her
Laying in the dark
And I think that I'm beginning to know her
Let it go I'll be there when you call

And whenever I fall at your feet
You let your tears rain down on me
Whenever I touch your slow turning pain

 You're hiding from me now
There's something in the way that you're talking
The words don't sound right
 But I hear them all moving inside you, go I'll be waiting when you call

Hey and whenever I fall at your feet you let your tears rain down on me
Whenever I touch your slow turning pain

The finger of blame has turned upon itself
And I'm more than willing to offer myself
Do you want my presence or need my help
Who knows where that might lead I fall

Whenever I fall at your feet you let your
 tears rain down on me Whenever I fall, Whenever I fall

Otto


Hej OTOTOTOTTO=D


Minnesota+Bilder

Anlände till Minnesota för några timmar sedan, har varit ute och käkat i Rochester där vi bor, ganska liten fin stad. Men vädret är på tok för dåligt.

Börjar väll med en av dom mindre coola bilderna.
JT och jag bossar över Michael som har ett fruktansvärt
roligt arbete......








Kolla in detta, lägg märke till att han börjar på stå
raka armar och hur han avslutar..
Inga fötter i backen=')




Sen nån hög volt ocskå


och lite andra coola jävlar



Nu räcker det dock med bilder, alla sitter inte uppe hela nätterna på fredagar och ska sova så måste hinna med att publicera det innan dom slocknar....
Helt ärligt så är bilderna grymt fräcka=)


Faneuil hall downtown Boston

Ska börja med att skriva besvikande att Kalle tydligen inte KAN kommentera min blogg? ska väll avblocka hans ip adress någon gång;) haha skämt.

Men idag när jag vaknade så skulle jag och farsan gå till Mikes hus 5 min bort, på vägen dit kör han förbi oss, tur det eftersom ingen var hemma hos honom. Vi åkte till Lill-Mikes jobb där han stog och fixade rabatter och skit, roligt jobb.

Efter en stund där skjutsa Mike oss till Faneuil Hall i downtown Boston, senast jag var där var i November, kallt och inge folk.
Nu var det smockat, fullt med folk, och nu har USA höjt ribban när det gäller tjejer, var en del "damn that is what i call girl", men jag har ju min favorit hemma så.

Sen drog vi ner till riktiga downtown. Jag köpte 2 NYA kepsar, och Kalle, Roten, Billmans, ni alla kommer bli stolta när ni ser kepsen, då vet ni who is back in action snart....

På vägen tillbaka kom vi precis i lagom tid för att få perfekta platser till Street Performence.
Dom tillät oss skrika, "dance black guys" eftersom Obama är det president är det tydligen OK att utala the N word.
Ska jag vara ärlig så var denna live performence 3 gånger så bra som att se filmerna Stomp the yard och step up. Helt sjuka var dom.
___________

Nu på kvällen var det "family dinner" och vi badade i poolen och satt ute och snacka, efter ett tag kom Mike och Lill-Michael som hade haft baseball match och fått storstryk.
Bästa på kvällen var nog att få träffa Nicole igen, my own bigsister, såna jävlas man bara med... Så jag och Michael försökte knuffa ner henne i poolen med kläderna på istället tog hon tag i michael och knuffa honom utanför poolen, 1 meter ner i stenplattorna, han såg rätt död ut ett tag när han låg där.
-----

Nu ska jag väll läsa lite innan jag ska sova, imorgon bitti vid 9 går flyget till Minnesota och en dag närmare allvaret.


Kommer att lägga några riktigt sjuka bilder
imorgon från dagen, så checka in bloggen
innan ni går och lägger er vid 12-4:)

snark

helt död, utmattad, ögonen värker, allt snurrar i skallen. hjärnan fungerar inte.
Allt är i sin vardag, jag är normal.

Imorgon är en ny dag och nya utmaningar

snark

helt död, utmattad, ögonen värker, allt snurrar i skallen. hjärnan fungerar inte.
Allt är i sin vardag, jag är normal.

Imorgon är en ny dag och nya utmaningar

Framme i Bostwon

Nu är jag äntligen framme, 12 och en halv timmes flygresa slösade jag bort med en film 17 again eller något sånt och sen läste ungefär en fjärdedel ur min nyinköpta bok, Spelet av Neil Strauss....ta reda själva på vad den handlar om, tänker inte nämna det i bloggen. Mike plockade upp oss från flygplatsen och körde hem oss till hans föräldrar där jag bodde senast jag var här.

När jag kom fram fick jag trevliga påhopp av min trogna broder Simon Ohlsson.
Hälsa Micke,
Hälsa Jeremy
Hälsa Lou att han är steekare.

Vet att du känner suget att vara här Simon, men din tid kommer den också, jag ska lära ut lite kunskap jag fått av min bok när jag kommer hem till dig.

NU ska jag ut och ta ett dopp i pooolen, vi hörrrss

Snart åker jag....

Imorgon vid halv 8 åker vi här hemifrån till Arlanda. Känner mig inte ett dugg trött eftersom jag vänt på dygnet, men de är helt rätt för det är i den dygnsrytmen ja kommer ha i US....
Kommer fram till Boston imorgon vid 9-10 på kvällen svensk tid tror jag, längtar som fan.

Men jag hade hellre vilja åkt till Texas med ett par cowboy boots, cowboyhatt och lyssna på Toby Keith med Otto och Asp... Hade vart riktigt roligt, 6 år så är vi där boyss....


"Jesse James"

Välkommen till min nya blogg!

Yes, nu är det dags att börja skriva igen. Idag blir det packa hela dagen, avrundar nog lite då och då med en Mc Feast och lite strips..Bra taggning inför resan...


Jag kommer väll skriva så mycket som möjligt under dessa dagar jag är borta och ge er lite information om hur det går...


Sen kan ni om ni vill ha bilder och sånt gå in på http://web.me.com/patrikericson/ där det kommer skrivas dagligen. Vet ju inte hur mycket tid jag kommer ha under turneringen osv.



Sen finns de ju en del folk jag kommer sakna lite extra när jag åker=)
Men vi ses ju nog i augustio....

RSS 2.0