Skicka pengar, jag ska till Mall of America!

Två spelade matcher i helgen. Mot lakers och Lights...Lakers förlorade vi föra helgen mot med 9-2....i helgen gjorde jag mina 2 första seriematcher. Fredags Matchen mot Lakers spelade vi dåligt som lag och förlora med 5-2, dom hade över 40 skott och jag hade en svettig men rolig match...Fredagens  höjdpunkt, var att ett av våra trognaste fans, Jeff Boehmer, hade köpt en stor Sverige flagga som han använde flitligt under hela matchen.

Igår var det dags för min hemma premiär inför 1500+. Ganska mäktigt att komma ut på line-upen inför 1500 skrikande fans. Går inte att beskriva känslan, idag hade Jeff satt upp sverige flaggan bredvid den amerikanska så det var lätt att välja flagga under nationalsången. Det går heller inte att beskriva känslan jag hade när vi spelade som ett lag och vann på hemmaplan. Seger med 3-1.

Jag blev utvald som matchens second star, med 27 saves.


Idag ska jag och Trevor Lloyd åka till Mall of America, USA:s största köpcentrum som ligger ungefär 1.30 från Rochester.



I mall of america finns bland annat:
  • Biograf med 14 salonger
  • Camp Snoopy temapark
  • Flera restauranger
  • Barer och nattklubbar
  • Ett bröllopskapell
Här finns över 520 butiker i fyra våningar och anläggningen sysselsätter över 12 000 anställda. Antalet besökare är över 40 miljoner per år

Camp Snoopy är en temapark inomhus mitt i shoppingcentret. Där finns otroligt nog två Berg- och dalbanor, förutom flera andra attraktioner. Detta är den största inomhusparken i Nordamerika. Temat för parken är seriefiguren Snobben (Snoopy på engelska) vars skapare Charles M. Schulz föddes i Saint Paul.

Kolla våran match om du inte är ute och ränner

Friday Night's game at  the Lakers will be offered live on the Web at no charge-  go to http://www.lakershockey.com/

bilder och videos och lite annat

Här kommer dom lovade bilderna från huset.

Här är 50% av våran nedervåning

Mitt och brents egna kylskåp.

Ena delen av huset utifrån..

 

Strunta i att ta bilder på rummet då det var ganska stökigt.

 

Och ni som följt min blogg vet vem Casey Wheatley är. Killen som hamnar i slagsmål ganska ofta på våra träningar. Killen är för sjutton youtube stjärna.

I denna fight har Wheatley svart tröja.




Och här har han vit tröja.

 

och apropå fight, så droppade jag och Benson handskarna på träningen idag. Varnar känsliga läsare

Sam Benson: född 910303, samma dag som mig, samma längd, ganska mkt biffigare

Tar över 140 i bänk, 200 i benböj, och gör över 500 pushups varje dag.


Han gick mig på nerverna och vi droppade dom. Han fick in 2 bra träffar över ögat och

jag 1 punch knockoutade han och han flög i isen.

 

Det är allt jag har att säga för idag.


bild på vår maskot.

är väll ingen ide att skriva om matchen egentligen, vi blev överkörda med 9-2, tur var väll att jag inte spelade.
9-2 förlusten är den största förlusten icehawks har vart med om på alla sina år. Vi skämde ut oss själva, hela tränarbasen och +2000 fans. Nu har vi en vinst och en förlust i serien.

På fredag har vi revanch mot Lakers, då får jag spela min första seriematch. Sen på lördagen möter vi Lights på hemmais....


 

 

Idag då? Först dominerade jag på isen, som vanligt (inge skämt) sen gick jag på gymmet och pumpade upp mina bröd.st muskler inför beachen 2012, här kommer jag!...Sen har jag pluggat i 5 timmar, kul liv.


Home opener

Ikväll har vi våran första hemmamatch, rykten går att vi kommer överstiga 2000 fans idag.

Vad har jag gjort på senaste då?

*Vart ute och jagat, sköt en ekorre.
*Igår var vi i köpcentrumet hela laget och kollade när våran Maskot invigdes, vi fick skriva autografer, skrev nog över 100 st, alla med olika stil.
*Pluggat lite.
*Hängt med polare.

Det vanliga, tänkte lägga in bilder från huset nu, men kameran hade inga batterier och är för slö för att leta upp laddaren... Kan lägga upp bilder från Matchen i Quad City.


förlust

Välkommen kalle, jag har saknat dig=)

Idag förlorade vi första matchen, 6-5, mot ett lag vi skulle vunnit om vi spelat bra. Vi förlorade på egna misstag, så vi hade ett spelarmöte efter och alla fick prata ut.

Imorgon klockan 12 amerikansk tid (19.00 hos er) gör jag min debut.

we going to quad city

Imorgon bitti 7.30 har vi frukost med laget at grandmas kitchen. Blir nog the vanliga (grandmas omellete).
Efter det blir det avfart mot Iowa och Quad City for 2 träningsmatcher, lördag och söndag mot CSHL laget Quad City Junior Flames. Ska bli kul, kommer nog ta med datorn så kanske hinner prata med er viktiga personer....ELIN...

Ikväll drog jag, Lloyd, Brent, Weber, Whitney, Korby, Walters, Matt och Grant till Century- Mayo Highschool football game. Det var smockat, runt 5000 pers. Century vann med 32-6 och var ganska mycket bättre. Var min första football match någonsin och det var ganska coolt, även om det bara var highschool.

Go to http://qcflames.com/ and click on the 'Listen to Flames Games Live' in the middle of the page-

gå in på länken om ni vill lyssna på våra matcher.. Våra hemma matcher kommer även sändas på nätet, vet dock inte vart än, men det kostar 7 dollar för att registrera sig, så har ni pengar och tid kan ni kolla när vi spelar.


Football

Har nyss kommit hem från träning och gymmet, Jag, Lloyd och Whitney körde på bra. Imorgon åker vi ner till Quad City för 2 träningsmatcher mot Quad City Flames från CSHL. Jag är redo för min första match iallafall...

Idag hade vi återigen en fight, Wheatley tog sig an veteranen Groth och Groth fick smaka på isen. Wheatleys andra fight denna vecka. Wheatley är inte rädd för att fightas med veteranerna, då han under tryouten i juli smällde på Jackson, och när Jackson landa bröt han foten.

Ikväll lutar det nog åt High School Football. Jag, Lloyd och Sam ska dra dit med några andra från laget. Men inte ska vi kolla football inte:D


on the ice again

Andra träningspasset är avklarat och känner att jag är på god väg tillbaka, både jag och sam dominerade på träningen idag. Just nu är alla i skolan eller jobbet. Ska väll ta ett powernapp snart. Har inte fått mina skoluppgifter än så kan inte börja plugga.

Senare kommer väll Sam och Lloyd över och chillar, och sen ikväll har vi spinning i 2 timmar med Coach Hofmann.
Blir nog jobbigt men kul...

Igår kväll efter jag vart på gymmet började jag kolla på Futurama- Benders Game. Hur rolig film som helst.




länge sen

länge sen jag skrev, internet har inte funkat på ett par dagar.. så vad har jag gjort????
spelat över 1000 matcher nhl med Sam, kollat påöver 1000 filmer med Sam, gjort saker med Sam, umgåtts med polare med Sam... Jag och Sam har nog spenderat dom 4 senaste dygnen ihop.... Vi har till och med fått våran rosa stripe together... Fråga inte vad det är, Hemligstämplat...

Igår spelade vi vår första seriematch, 2 timmar bussresa mot bottenlaget Minnesota Wildcats, vinst med 15-0 och coach var ändå inte helnöjd. Det var roligt att kolla, en fight + de var runt 300 pers där och 150 av dom var Ice Hawks fans.. Med klingor, tutor och trummor och det var helgalet, var 3e mål vi gjorde ställde sig 50 pers upp och skrek "Sieve" till deras målvakt. efter 7 mål och deras nya målvakt kom in ställde sig alla 50 upp igen och skrek "fresh meat"...

2 hattricks gjordes i matchen och kepsar kastades in på isen... hel galet..

Kan bara tänka mig hemmamatcher när 1600 ice hawks fans är där och kollar... Helt sjukt.


Nu sitter jag, Sam och Sanchez och chillar bara, blir nog så resten av kvällen om inget händer. Vi har vart hos Hurd hela dagen, team BBQ men det var ca 15 killar där bara. vi spelade pingis, nån jävla kastsport som jag sög på, och chillade i jacuzzin.

Imorgon så går jag nog på is lite lätt igen efter ca 2 veckor... Får se hur jag känner mig.

 

 


9-1

Vinst med 9-1 i dagens träningsmatch match mot mass maple leafs, skotten 78-20. Detta Mass maple leafs krossade mitt gamla Boston Jr Blackhawks med 11-3 förra helgen, så det är ganska stor skillnad mellan förra året och i år...
Annars idag var så chillade jag och Sam och spelade kanske NHL 09 för ca 6 timmar, jag vann en match!!!!!!!!! fan va grym jag är.


Annars idag har jag vart och träffat typ lagdoktorn och kommer bli borta i runt 1 och en halv- 2 veckor till. kul-_-

Annars idag pratade jag med min Kalle för första gången på typ 100 år. Love u buddy.... Annars just nu är allt queer. queer, queer, queer. Har dödat en hoppande spindel för han var i vägen, har sjungit med min fula sångröst pga internet inte funka + att batteriet på ipoden dog. Allt funkar kanon...

Tjao

inge doktorsbesök

åkte till doktorn idag och skulle kolla upp min höft. Men svaret, din försäkring täcker bara akutfall och tydligen var detta inte akut nog. Fick betala 600 dollar eller gå.... Enklaste vägen var att gå.... Så nu får vi se vad som händer och fötter..

Igår då, drog vi och kollade på Final Destination 3D. Sjukt bra film och extra grymt med 3D brillorna som jag tog med hem.

Nu sitter jag, Sam och Brent och spelar nhl 09. Lediga ikväll för att ladda inför Scrimmage mot Mass Maple Leafs imorgon, vinner vi inte med över 10 mål blire skridskor på onsdag.

PS: Idag kom första slagsmålet på träningen, Sam Benson och Nick Tomanko gjorde upp och Benson gick segrare ur... Rykten går att Tomanko utmanat Brent tills på onsdag.

Vi fick med allt på film så ska försöka få Sam att lägga ut den på youtube så jag kan underhålla er med fighter laget emellan!

haha

RSS 2.0